Un mic atelier de familie duce mai departe tradiția fabricării sticlei în Mediaș
Glăjăria Mediaș, o mică afacere de familie, tată și fiu, este singura inițiativă ce continuă lunga tradiție locală a fabricării sticlei în Mediaș și printre puținele ateliere de sticlărie din țară.
Conceptul farm to table pus în scenă de Samsara Foodhouse. Samsara Pop-up Stories.
Samsara Pop-up Stories. Conceptul farm to table aduce ingredientul mai aproape de consumator, aducând astfel o miriadă de beneficii pentru toți cei implicați, de la fermier la consumator și chiar până la mediul înconjurător.
Învățând...
Restaurant NATIV – fripturi 100% românești
Spre fericirea papilelor gustative și a pofticioșilor, în urmă cu câteva zile s-a deschis Restaurant Nativ, pe Georges Clemenceau 3, în Cluj-Napoca. Conceptul localului se bazează pe fripturi 100% românești, simplitate în farfurie și...
Experiențe a la DOT – District of toast din Cluj
Cu un design minimalist care îți permite să te conectezi ușor cu spațiul, odată ce ai trecut pragul celor de la DOT – District of toast e foarte ușor să-ți găsești motive să faci...
Pensiunea cramei Jelna – Amprenta Transilvaniei, experiență oenoturistică
Crama Jelna
O familie tânără de antreprenori din județul Bistrița Năsăud, satul Jelna, fascinată de vin și cultura viței de vie a decis să readucă la viață spiritul vini-viticol al zonei, adormit de câteva secole....
Plantația unicat din Câmpia Transilvaniei: cultura de afine și mure de la Sic, județul...
Puțină lume cunoaște faptul că în Câmpia Transilvaniei, în zona comunei Sic din județul Cluj, o familie de întreprinzători clujeni, împreună cu asociați locali, au dezvoltat, începând din 2015, o plantație de afine și...