Samsara Foodhouse

  502

  Detalii profil

  01_samsara_Salata de spanac avocaado si capsune2

  Samsara Foodhouse

  Samsara Foodhouse purifică de peste 7 ani gusturi și gânduri prin preparate naturale realizate cu multă răbdare, pricepere și drag.

  Conceptul Samsara este unul unic, exprimând simplitate într-un mod complex, fiind unul dintre primele restaurante cu specific vegetarian, vegan si raw-vegan din tara.
  Filosofia noastră e simplă, la fel cum sunt și preparatele pe care le servim. Fiecare ingredient are importanța și povestea lui, motiv pentru care alegem să îl valorificăm pe fiecare în parte așa cum merită.

  Mâncarea ne ajută să ne recuperăm sănătatea și fericirea şi să nu uităm că, din punct de vedere istoric, oamenii au mâncat din multe alte motive decât simpla nevoie biologică. Mâncarea înseamnă și plăcere, comuniune, familie, spiritualitate, înseamnă legătura noastră cu universul natural și exprimarea propriei identități.

  Bucătăria este condusă de Ionuț Crișan, noul head chef Samsara.

  Cu toate că este tânăr, Ionuț a acumulat experiențe solide de-a lungul ultimilor 5 ani, perioadă în care s-a și licențiat în Inginerie Alimentară și Gastronomie. În această perioadă, Ionuț a fost un membru active în mișcarea Slow Food din Cluj, fiind și membru fondator al organizației de tineret Slow Food Youth Network, organizație din partea căreia a participat la primul meeting European organizat în Germania în anul 2019.

  De asemenea, este și membru active în Clubul Gastronomic Transilvan, loc în care iși ascute cuțitele, mintea și talentul gastronomic.

  Știri recente

  Date de contact

  Etichete