Vinurile cramei Jelna – degustare în pandemie

228

Pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere și ne-a făcut să ne schimbăm modul de viață, să ne reinventăm noul normal. Dar, în această nouă realitate, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la lucrurile care ne fac fericiți, nu înseamnă că nu trebuie să aprofundăm subiectele de interes, nu înseamnă că trebuie să ne oprim… din contră.

Urmând acest principiu, de a merge înainte și de a vedea întotdeauna, indiferent de situație, doar partea plină a pharului, oenologul cramei Jelna, Pripon Darius, a pornit unu mini serial, Jurnalul unui împătimit de vin. De pe canapea, prin intermediul căruia a făcut o adevărată degustare de vin, on-line.

A descris fiecare etichetă în parte, de la gust, corp și trăirile pe care aceasta ți le dă în momentul în care băutura bahică îți atinge platanul gurii. Transformările pe care le trăiești.

Jurnalul unui împătimit de vin. De pe canapea

Chiar dacă perioada de ”lock down” a fost o perioadă nu tocmai roz pentru mulți dintre noi, Darius a reușit prin intervențiile sale să ne facă să privim în altă parte, iar această parte să fie una nu doar educativă, ci chiar una fun.

”E momentul perfect să ne dezvoltăm cunoștințele în această perioadă: despre noi, despre viață… despre vin. De ce, nu?! Ne-am gândit că v-ar plăcea să știți mai multe despre licoarea care face zilele mai bune și clipele mai intense.” – Darius Pripon, oenolog Crama Jelna.

Vă invităm să vă luați o sticlă de vin, să vă turnați un pahar și să începeți degustarea Cramei Jelna

  • Jurnalul unui împătimit de vin. De pe canapea | Noi E momentul perfect să ne dezvoltăm cunoștințele în această perioadă: despre noi, despre viață… despre vin, de ce, nu?! Ne-am gândit că v-ar plăcea să știți mai multe despre licoarea care face zilele mai bune și clipele mai intense. Episodul este despre oamenii de la Crama Jelna, despre cum să înțelegem și să ne bucurăm de vin
  • Jurnalul unui împătimit de vin. De pe canapea | Gamele Cramei Jelna În acest episod ne vom lăsa purtați de dansul vinului în pahar. Gamele cramei Jelna de pe partitura vieții asigură muzica. Dirijor Pripon Darius.
Jurnalul unui împătimit de vin. De pe canapea | Gamele Cramei Jelna

Ne vom lăsa purtați de dansul vinului în pahar. Gamele cramei Jelna de pe partitura vieții asigură muzica. Dirijor Pripon Darius.

Gepostet von Crama Jelna am Freitag, 27. März 2020
Jurnalul unui împătimit de vin. De pe canapea | Navicella

Navicella este un omagiu adus naturii, culturii și dragostei pentru vin. Găsim coexistența a două elemente diferite dar care reușesc să se îmbine perfect, armonios în sticlă.Vinul iconic al cramei făurit de Pripon Darius va reuși să te surprindă diferit pe tot parcursul său.

Gepostet von Crama Jelna am Sonntag, 5. April 2020