Gusturi și culori tomnatice pe terasa încălzită de la Samsara FoodHouse

433

Deși temperaturile scad, terasa restaurantului vegan / vegetarian, Samsara FoodHouse, este încălzită și acoperită. Te așteaptă să savurezi, în continuare, preparate gustoase și momente frumoase aproape de natură. Cu un meniu adaptat anotimpului și materiei prime pe care o achiziționează de la producători locali.

Toamna cozy pe terasa Samsara

În ultimele săptămâni au fost harnici, au lucrat la reamenajarea terasei, astfel încât să ne putem bucura pentru cât mai mult timp de culorile toamnei pe terasa veselă a restaurantului Samsara. Încălzitoarele sunt pe poziție, păturicile sunt frumos aranjate pe scaune și vinul fiert e gata să fie servit alături de un preparat delicios din noul meniu.

Gusturi și culori tomnatice în noul meniu

Frumusețea ingredientelor simple este că fiercare are rolul lui în farfurie iar gustul fiercăruia este valorificat pe deplin. Dacă ne dorim să scoatem ce e mai bun din fiercare ingredient trebuie să-l explorăm ca pe un tărâm cu totul necunoscut, să îl întoarcem pe toate părțile și să-i privim toate fațetele. Asta fac zilnic în bucătăria Samsara FoodHouse, explorează.

Din această explorare a ingredientului s-a născut noul meniu Samsara, al cărui gust și culoare tomnatică se poate descoperi acum în restaurant și începând de luni, 19 octombrie chiar și la tine acasă. Pe lângă clasicul meniu de la delivery, este disponibil pentru livrare și noul meniu din restautant, alaturi de delicioasele băuturi disponibile până acum, exclusiv în barul Samsara.

Ingrediente locale. De sezon.

Respectul față de ingredient, față de calitatea lui și a modului în care a fost cultivat se reflectă și în noi. Ori de câte ori alegem ingrediente proaspete, de calitate, ne respectăm corpul și sănătatea. Aceasta este filozofia pe care o au și au integrat-o în cultura restaurantului.

Nu au ajuns încă la 100% farm to table, dar se îndreaptă cu pași mari sper el.

Exemplu: salata, rucola, pătrunjelul, coriandrul, și cimbrișorul sunt achiziționate de la un mic producător din Rădaia, județul Cluj. Roșiile și varza kale sunt cultivate în județul Sălaj. Brânzeturile maturate vin de la Țaga, din peștera cu mucegai care e unică în lume. Cartofii și alte legume le iau de la Colina Farms.

Suntem așteptați cu drag să-i vizităm!