Restaurant Nativ

  288

  Detalii profil

  01_Nativ092

  Restaurant Nativ

  NATIV – fripturi pur românești

  Concept care împletește experiențe sub 3 elemente: 100% românesc, atenția producătorului față de produs, simplitatea în farfurie

  ⚉ 100% românesc ⚉ ne întoarcem la origini, la bunătatea gustului de țară. Valorificăm potențialul din jurul nostru, strădania și munca semenilor noștri. Să n-ai dubii că tot ceea ce vei găsi la noi, în farfuria ta are aer românesc. Materie primă care provine de la producători români sau fermieri locali.

  ⚉ atenția producătorului față de produs ⚉ accentul cade pe calitatea și proveniența produselor, ingredientelor. Ne-am preocupat în ce mediu a crescut animalul, cum au fost cultivate legumele. Am străbătut locuri și am ales ce-i mai bun de la natură și lucrat cu grijă de mâna omului. Nu cât de mult, ci cât de calitativ.

  ⚉ simplitatea în farfurie ⚉ nimic pretențios, dar cu siguranță gust bun, să-ți tihnească masa. Fripturi provenite de la vite crescute pe pajiști scăldate în soare, produse preparate după rețete dintotdeauna sau chiar adaptate, dar mereu naturale. Completeazaă savoarea cu un vin bun, savurează alături de o bere artizanală rece, bea o tărie pur românească.

  Știri recente

  Date de contact

  • Adresă
   Georges Clemenceau 3, Cluj-Napoca, Cluj, România
  • Număr de telefon