Creative Buzz, festival de produse handmade la Muzeul ASTRA din Sibiu, între 10-13 septembrie 2020

535
Echipa Creative Buzz. Foto: Anda Suciu

Sub motto-ul „Creativitate, relaxare, artizanat, picnic la iarbă verde și shopping alternativ”, producătorii de artizanat din România își dau întâlnire cu publicul, între 10-13 septembrie, la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, la Festivalul de produse handmade Creative Buzz, ediția a 26-a. Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc și facilitarea accesului la produse unicat de calitate excepțională.

60 de expozanți ne vor provoca simțurile în cadrul festivalului, din care aproximativ 20 de artizani care fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian. Fiecare ediție de târg susține și două cauze sociale, respectiv Asociația de Poveste și Sus Inima.

Timp de 4 zile, festivalul promite un festin de culori, forme și arome care să ne răsfețe în Muzeul în aer liber ASTRA din Sibiu, cu meșteri artizani care ne așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăți de casă, picnic la iarbă verde, ateliere de creație, codițe împletite, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Gaza evenimentului va fi Muzeul ASTRA din Sibiu. Foto: Muzeul ASTRA.

„Timp de 4 zile relaxante animăm MUZEUL ASTRA și îl oferim comunității handmade, prin artă, în cele mai colorate și variate forme ale ei. Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Îți pregătim o zonă de relaxare, un colț de mâncare și băuturi locale, demonstrații ale artiștilor și ateliere creative pentru toată familia.”, anunță organizatorii Festivalul de produse handmade Creative Buzz.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Piața Mare din Sibiu. Foto: Rareș Helici

Participarea se face cu respectarea măsurilor de igienă și distanțarea necesară, purtarea măștii de protecție fiind recomandată în toată zona evenimentului. Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare în Muzeul ASTRA sau a abonamentelor.

Detalii în pagina evenimentului: facebook.com/events/2724789674458208/