Turist în Transilvania

  264

  Detalii profil

  viscri

  Turist în Transilvania

  Începând cu anul 2012 sute de clienți au ales serviciile noastre turistice. Suntem printre cele mai bine cotate agenții de pe majoritatea site-urilor de profil.

  Am început în 2012 când într-o vară călduroasă, tipică Văii Hârtibaciului, ne-am decis să promovăm tradițiile, cetățile și oamenii extraordinari din această zonă a Transilvaniei. Am deschis site-ul turistintransilvania.com și am început să creștem o comunitate frumoasă pe Facebook alături de prieteni și de toți oamenii care iubesc Transilvania.

  Un an mai târziu, în 2013, ne-am hotărât să facem mai mult. Astfel că după mai multe luni, și adunând toate economiile noastre, am reușit să cumpărăm primul nostru microbuz, cu scopul de a organiza circuite de o zi, unice și cu o mare dorință de a promova locuri minunate ale zonei de sud a Transilvaniei.

  Ne-am dat seama că mulți dintre turiștii noștri caută locuri autentice de cazare, locuri în care să se simtă ca acasă. Iar Mediașul, orașul nostru natal, ni se pare că este cel mai potrivit loc pentru a vizita cele mai frumoase cetăți și biserici fortificate din această regiune. În 2015 am început astfel să închiriem primele camere în regim hotelier la Transilvania Apartment. Doi ani mai târziu am inaugurat Ferdinand Apartments cu încă trei studiouri și apartamente de închiriat.

  Iar în 2019 am deschis probabil cele mai autentice spații de cazare din Transilvania, la Medieval Apartments Frauendorf, spații de cazare amenajate chiar în Cetatea Fortificată din Axente Sever.

  Dar mai presus de toate, ne bucurăm enorm că oamenii au înțeles cât de importante sunt tradițiile și locurile acestei zone. Ne bucură că am reușit să creștem o comunitate atât de mare în mediile de socializare, dar mai ales de toți vizitatorii noștri.

  Așa că, dacă vrei să rezervi un circuit de o zi sau un spațiu de cazare intră pe turistintransilvania.com sau contactează-ne la +40 749 680 770.