HealthyLicious

  650

  Detalii profil

  Vegetables on wood

  HealthyLicious

  Healthylicious e nou concept de restaurant în Cluj, care are grijă să te țină sănătos și pe tine, dar și mediul înconjurător. Am cules idei de unde am călătorit de-a lungurl timpului și am văzut ce nevoi avem când vine vorba de mâncare fără a apela la un restaurant cu pretenții. Așa s-a născut ideea Healthylicious, pe care am început să o punem în aplicare la finalul lui 2019.

  La Healthylicious folosim doar ingrediente naturale, proaspete, preparate în mod corect și sănătos. Creme din legume locale, smoothie-uri de fructe exotice, power-boluri cu baze de pseudocereale sau granola făcută de noi sunt doar câteva exemple de bunătăți pe care le găsești aici. Pentru că știm că e dificil să renunți la dulciuri, am gasit alternative mai sănătoase și nu folosim zahăr, ci doar miere, sirop de agave sau curmale.

  Mâncarea trebuie să te stimuleze nu doar prin gust, ci și vizual, astfel că punem accent și pe culoarea și aspectul fiecărui preparat pe care îl servim.

  Indiferent că mănânci din toate grupele alimentare, ai un regim vegetarian/vegan sau trebuie să excluzi din dietă anumite alimente, vei găsi la noi un meniu delicios, potrivit pentru tine.

  În ultima vreme, ne-am adaptat anului 2020 încercând să aducem aproape de clienții noștri și liberatatea de a-și prepara un mic dejun sănătos care să fie oricând și oriunde la îndemână. Astfel, am dezvoltat o linie de granola artizanală, fără zahăr, pe care o livrăm în trei sortimente diferite: migdale și stafide, caju și caise și nuci de Brazilia și fulgi de cacao.

  Date de contact

  Etichete