Finesse Ice Cream

  223

  Detalii profil

  Finesse Ice Cream - înghețată artizanală Cluj

  Finesse Ice Cream

  Povestea Finesse Ice Cream a început în iarna anului 2018 cu o înghețată de vin fiert. Din dorința de a împărtăși această experiență cu oamenii din jurul nostru, ne-am hotărât să producem înghețata artizanală care tocmai ne-a uluit, aici, în Cluj.

  Provocarea a fost cu atât mai mare, cu cât ne-am impus să folosim doar ingrediente naturale. Așa a luat naștere baza înghețatei, care are în compoziție doar patru componente: lapte, gălbenuș de ou, smântână de gătit și zahăr. Dar pentru ca experiența să fie completă, aromele cu care urma să îmbunătățim baza trebuiau să fie produse tot ”în casă”. Așa că am căutat cele mai bune fructe pentru a le putea transforma în piureuri, cu care ulterior să îmbinăm baza într-un vals al simțurilor.

  Atunci a fost momentul când am realizat că noi nu am creat doar o înghețată, ci o poveste de iubire din care a apărut ceea ce noi, la Finesse Ice Cream, numim înghețata artizanală desăvârșită. Am pornit la drum cu ideea de a dezvolta un produs natural, tocmai de aceea am ales să nu folosim coloranți, potențiatori de arome sau conservanți.

  Credem în tot ceea ce producem, deoarece suntem gata să gândim diferit, pentru a satisface cerințele clienților noștri la cele mai înalte standarde.

  Bucură-te, la tine acasă, de experiența oferită de înghețata artizanală Finesse!

  Date de contact