Any Laboratory

  95

  Detalii profil

  kicsi_1barack1

  Any Laboratory

  Societate nou înființată de o studentă la inginerie chimică din Cluj-Napoca, am conceput o reteta de "bombă de baie" cu ingrediente perfecte pentru a vă transforma baia într-un ritual relaxant. Pe lângă efectul anti stres, veţi obţine şi o piele fină şi plăcut parfumată. Vă asigur că veţi dori să încercaţi toate reţetele, meritaţi din plin un moment doar al vostru, măcar o dată pe săptămână.

  Bomba de baie efervescenta cu ingrediente pe langa bicarbonalul de sodiu si acid citric sa ragasesc si ingrediente luxoase precum: ulei din seminte de canepa, unt shea, unt cacao si unt de cocos, argila alba, sare amara, si parfumante cosmetice fara alergeni.

  Te vei simti cu adevarat ca la un spa de lux. Pe cat de delicat, pe atat de eficient. Hidrateaza si hraneste intens, lasand in urma un parfum deosebit de floare de lotus, de cires, lavanda si piersica, ciocolata, caramel sau parfum de vara iti intra in simturi prin parfum si amintirea acestuia, iar pielea ta va fi catifelata si fina zile la rand.

  Date de contact